Belangrijke mededelingen

FIBER VAKDAG 2021

Informatie over No Show fee

De Fiber Carrier Association (FCA) is in 2016 opgericht als een non-profit- brancheorganisatie voor stakeholders in de glasvezelsector. Dankzij onze sponsors kunnen wij elk jaar evenementen, zoals de Fiber Vakdag, organiseren waar diverse partijen – van het bedrijfsleven tot de (lokale) overheid – naartoe kunnen gaan om te netwerken en kennis te delen met vakgenoten en andere geïnteresseerden.

De ‘no-show fee’ dekt de kosten die worden gemaakt voor onder andere de locatie en catering van de Fiber Vakdag. De catering wordt bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal aangemelden voor het evenement. Door de kosten in rekening te brengen bij de aangemelden, voor wie de kosten ook zijn gemaakt, kunnen we in de toekomst de Fiber Vakdag voor zoveel mogelijk geïnteresseerden toegankelijk houden.

Indien u helaas niet aanwezig kan zijn op het grootste netwerkevent van de glasvezelsector, meld u dan af via events@fibercarriers.nl. Mocht u zich niet op tijd hebben afgemeld, dan zijn we genoodzaakt €25,00 (no show fee) bij u in rekening te brengen.

Coronamaatregelen

Helaas is het coronavirus nog niet verdwenen. We volgen uiteraard de huidige ontwikkelingen vanuit het RIVM en Rijksoverheid op de voet. Om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke en veilige dag heeft, zorgen we onder meer voor het volgende: 

  • Een extra ruime locatie.
  • Extra lange lunchtijd zodat er geen rijen ontstaan.
  • De stoelen staan in beide zalen uit elkaar zodat er genoeg afstand is.
  • Door onze buitenactiviteit kan iedereen genoeg afstand houden.

We willen samen met u er een gezellige dag van maken, waarbij we uiteraard rekening houden met elkaars gezondheid. Bij de entree wordt daarom gevraagd de QR-code te laten die uw vaccinatiebewijs, corona herstelbewijs of negatieve testbewijs aantoont.

U kunt de QR-code vinden in de CoronaCheck app van Rijksoverheid.  

 

Fiber Vakdag 2021 werd mede mogelijk gemaakt door:

Over ons

De Fiber Carrier Association (FCA) werd opgericht in maart 2016 om de eigenaren van glasvezelnetwerken te ondersteunen en te adviseren op basis van trends uit binnen- en buitenland. De FCA spreekt met alle stakeholders in de glasvezelketen en vervult daarmee de rol van katalysator richting de (lokale) overheid, het bedrijfsleven en alle andere betrokken partijen.

Als het gaat om de dekking van glasvezel loopt Nederland voorop. Dat is een mooie ontwikkeling.

Tegelijkertijd zien we op het niveau van landelijke en lokale overheid dat de uitvoering van beleid niet altijd goed verloopt. Subsidies om glasvezeldekking te stimuleren komen niet altijd beschikbaar en lokale overheden hanteren soms afwijkende procedures bij het aanvragen van vergunningen.

Vanuit de FCA overzien we landelijke trends en ontwikkelingen en samen met onze deelnemers, partners en kennispartners zijn we in staat om via kennisbundeling de belangen van de glasvezelsector op een goede manier te behartigen.