LOCATIE

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Bouw & Infra Park

Dit voormalige kazerneterrein in Harderwijk - direct gelegen aan de A28 - is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. En wat ons betreft is de glasvezelsector zo’n verwante sector. Daarom voelen we ons hier helemaal thuis. ​

Autoreistijden

Vanaf Amsterdam: 50 minuten
Vanaf Arnhem: 55 minuten
Vanaf Lelystad: 30 minuten
Vanaf Amersfoort: 20 minuten
Vanaf Rotterdam: 65 minuten
Vanaf Utrecht: 45 minuten
Vanaf Zwolle: 25 minuten

Parkeren, laden & OV

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Ook zijn er een aantal laadpalen voor uw elektrische auto. Het starttarief is € 0,50* en per geladen kWh betaalt u € 0,29*. Omdat we de laadpalen zo effectief mogelijk willen inzetten, gaat er 30 minuten nadat uw accu volledig is volgeladen een parkeertarief in van € 0,02* per minuut. Er rijdt ieder uur een buurtbus, lijn 513, van en naar het NS-station Harderwijk. De halte is op het terrein.

Eenmaal op het terrein

U rijdt voorbij het wachtershuisje en slaat na de slagboom linksaf. U blijft rechtdoor rijden en passeert de hoofdentree van de Fiber Vakdag aan uw linkerhand. Rechts ziet u het SOMA college. Recht voor u bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor de Fiber Vakdag 2022. Wij beloven een interessante mix van sprekers, experts en een levendig exposantenplein zodat u in één dag bent bijgepraat over techniek, finance, wet- en regelgeving en samenwerkingen in de glasvezelsector.