Fiber Vakdag 2021

“Wanneer er geen connectiviteit is, kan ons volledige economische systeem niet draaien. Connectiviteit vormt dé motor van de huidige en toekomstige economie."

Wat is de Fiber Vakdag?

Dat we elke dag massaal en op grote schaal onze e-mail kunnen checken, foto’s of filmpjes kunnen delen op de chat en berichten kunnen delen op social media, vinden we in het digitale tijdperk normaal. En daarbij doen we graag alsof ‘cyberspace’ en ‘de cloud’ allemaal volledig digitaal en virtueel zijn.

Maar niets is minder waar. Want onze intensieve digitale communicatie werkt alleen dankzij verbindingen via fysieke verlengstukken: zeekabels, zendmasten, datacenters en natuurlijk glasvezelnetwerken. In Nederland is dit stelsel zo fijnmazig en wijdvertakt dat we niet alleen van Goes tot Groningen snel internet hebben, maar ook een digital gateway naar Europa zijn geworden. Nederland is oprecht een mondiaal internetknooppunt.

Maar wat als die vanzelfsprekendheid van snel en betrouwbaar internet verdwijnt? Wanneer er geen connectiviteit is, kan ons volledige economische systeem niet draaien. Wereldwijde connectiviteit vormt daarom dé motor van de huidige en toekomstige economie. Tijdens de Fiber Vakdag gaan we in op de problemen van nu en zoeken we als glasvezelsector samen naar de oplossingen van morgen.

Wie komen er naar hét netwerk- en kennisevent van de glasvezelsector?

Dit event trekt c-level decision makers en business owners, business development, projectleiders, product engineers, glasvezelcoördinatoren, netwerk en service managers, uitvoerders, kwartiermakers, gemeentemedewerkers, technisch advies & consultancy.

Een netwerkdag met interessante onderwerpen. Innovaties live kunnen zien. Meer kennis vergaren over de uitrol van fttx. Inzicht in nieuwe regelgeving en netwerken.

Fiber Vakdag 2022 werd mede mogelijk gemaakt door:

Neem contact met ons op

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag! Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.