10% KORTING op
sponsoring FV24
reserveer vóór
31 december 2023

Doe mee aan de meest opwindende bijeenkomst in de wereld van glasvezelnetwerken, want de Fiber Vakdag keert terug in 2024! 

Fiber Vakdag 2023

Al jaren zijn de Fiber Vakdag en de Green Data Center Conference dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelsector de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie.

Fiber Vakdag x Green Data Center Conference

11 oktober 2023 | Jaarbeurs Utrecht

Tijdens de Fiber Vakdag x Green Data Center Conference bespreken we de uitdagingen en kansen van nu en zoeken we samen naar de oplossingen van morgen met een breed programma. We focussen op duurzaamheid en innovatie binnen de sectoren en bieden ruimte om ideeën en kennis met elkaar te delen.  

Fiber Vakdag bundelt haar krachten met Green Data Center Conference. Dé twee toonaangevende evenementen binnen de digitale sector op één dag, op één locatie.

FIBER VAKDAG 2023

De Fiber Carrier Association organiseert jaarlijks de Fiber Vakdag. Tijdens de Fiber Vakdag komen alle belangrijke spelers uit de glasvezelsector samen voor de laatste trends en ontwikkelingen.

“Zonder connectiviteit kan ons volledige systeem niet draaien. Connectiviteit vormt dé motor van de huidige en toekomstige (wereldwijde) economie."

Tijdens talrijke presentaties en break-out sessies belichten sprekers uiteenlopende onderwerpen binnen het domein van duurzaamheid en innovatie. Deze sessies worden verzorgd door sponsors en partners van de Fiber Vakdag.

Sprekers tijdens de Fiber Vakdag

Green Data Center Conference

De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van de DDA waar datacenters en haar stakeholders elkaar ontmoeten en spreken over duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche.

Fiber Vakdag 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:

huawei
NorthC
NH