Aansluiten

Samen sterk staan, netwerken en kennisdelen. Dat zijn in het kort de uitgangspunten van de FCA. Is uw organisatie werkzaam in de glasvezelsector, sluit u dan vandaag nog aan.

Organisaties die zijn aangesloten bij de FCA genieten een aantal voordelen. In de eerste plaats profiteert u van ons grote netwerk. Daarnaast is het belangrijk dat we onze krachten bundelen. Zo kunnen we samen doelen bereiken, bijvoorbeeld omtrent wet- en regelgeving, die door een individueel bedrijf niet te realiseren zijn.

Kennisdelen, onderzoek en lobby

De FCA organiseert meerdere keren per jaar (online) netwerkbijeenkomsten waar deelnemers, partners en kennispartners elkaar treffen. Een voorbeeld hiervan is de Fiber Vakdag. Ook geven we een aantal keren per jaar een FCA minicollege, waar kennis wordt gedeeld en u interessante partijen ontmoet.

Natuurlijk doen we veel meer dan alleen het faciliteren van netwerkmomenten en het delen van relevante kennis. FCA maakt zich hard voor scholing en werkt aan een stagemogelijkheden zodat jong talent na hun schoolcarrière direct aan de slag kan. Ook verrichten wij momenteel onderzoek naar 5G, brengen we jaarlijks de glasvezelsector in kaart in ons rapport Nederland op Glasvezel en verrichten wij lobbywerkzaamheden zodat onze sector slagvaardig en concurrerend kan blijven opereren.

Door uw naam aan de Fiber Carrier Association te verbinden, als deelnemer, partner of vriend, zorgt u voor een gezonde sector waarin u uw collega’s vooruit kunnen.

Vriend  
Vriend worden van de Fiber Carrier Association.  
Logo op de website en in communicatie van de FCA
 
Investering € 500,-
  Doe nu mee!

Laat uw idee achter

Wilt u geen deelnemer of partner worden maar wel met ons samenwerken? Heeft u een origineel onderwerp voor ons volgende evenement? Bent u onze volgende spreker? Heeft u tips of ideeën voor ons om de FCA te verbeteren? Vul het contactformulier in en laat het ons weten!