PROGRAMMA

FIBER VAKDAG 2021

Programma

Om 10.30 uur opent Bouw & Infra Park in Harderwijk haar deuren voor de Fiber Vakdag en vanaf 11.00 uur heet de FCA u van harte welkom op de vierde editie van dit jaarlijks terugkerende event.

We hebben ons best gedaan om aandacht te besteden aan technische innovaties, wet & regelgeving, samenwerken in de sector en met het onderwijs. We hebben voldoende tijd ingebouwd om te netwerken. Nieuw dit jaar zijn de serieuze demo’s buiten op het terrein van Bouw & Infra Park.

Rond 17:00 (en als het lukt net iets eerder) eindigen we gezamenlijk de middag met een gezellige borrel. Voor het complete programma verwijzen we u naar het blokkenschema hieronder. Graag tot de 9de november!

Blokkenschema

Fiber Vakdag 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

SLUIT U AAN!

Of mail naar events@fibercarries.nl

Over ons

De Fiber Carrier Association (FCA) werd opgericht in maart 2016 om de eigenaren van glasvezelnetwerken te ondersteunen en te adviseren op basis van trends uit binnen- en buitenland. De FCA spreekt met alle stakeholders in de glasvezelketen en vervult daarmee de rol van katalysator richting de (lokale) overheid, het bedrijfsleven en alle andere betrokken partijen.

Als het gaat om de dekking van glasvezel loopt Nederland voorop. Dat is een mooie ontwikkeling.

Tegelijkertijd zien we op het niveau van landelijke en lokale overheid dat de uitvoering van beleid niet altijd goed verloopt. Subsidies om glasvezeldekking te stimuleren komen niet altijd beschikbaar en lokale overheden hanteren soms afwijkende procedures bij het aanvragen van vergunningen.

Vanuit de FCA overzien we landelijke trends en ontwikkelingen en samen met onze deelnemers, partners en kennispartners zijn we in staat om via kennisbundeling de belangen van de glasvezelsector op een goede manier te behartigen.